Reijm Groep B.V.

Al meer dan 65 jaar uw specialist in natuur onderhoud.

Reijm nieuws

Rapportage onaangekondigde controle Groenkeur

Op 7 december 2016 heeft GROEN KEUR een onaangekon...
Lees meer »

Reijm BV zakenvriend van KWF

Ondernemen tegen kanker

Velen van ons kennen in hun directe omgeving mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten. Dat geldt ook voor bedrijven. Bedrijven staan tenslotte middenin de samenleving. Als ondernemer kun je ons helpen ons doel te realiseren: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Reijm BV is Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Als zakenvriend steun je voor minimaal een jaar een specifiek onderzoek naar kanker.

Wetenschappelijk onderzoek steunen

De missie van KWF Kankerbestrijding is om kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle brengen. Zodat kanker op een dag geen dodelijke ziekte meer is. Dit doen we onder andere door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. 

Door onderzoek verbeteren de vooruitzichten van de patiënt met kanker en weten we beter hoe we het risico op kanker kunnen beperken. Bovendien investeert jouw bedrijf hiermee in de toekomst van jonge toponderzoekers (fellows) die zich specialiseren in onderzoek naar kanker. Dat blijkt een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden topposities binnen het kankeronderzoek.

Kies een onderzoek

Reijm heeft via KWF Zakenvrienden besloten om het volgende onderzoek te steunen:

Wouter van Elmpt onderzoekt hoe de behandeling van longkanker verbeterd kan worden. ‘Door te bepalen hoe gevoelig de tumor is voor straling kunnen we per patiënt een optimaal behandelplan op maat maken.’ 

Onderzoek naar longkanker       

Container nodig?
Huur deze online via:
voordelige-container.nl
voordelige-container.nl


Overslagstation Nesselande Container Service